سازمان غذا ودارو
به طور کلی سازمان غذا و دارو در سال ۱۳۸۵ با هدف نظارت بر دارو، مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی به عنوان یکی از معاونتهای دانشگاههای علوم پزشکی کار خود را آغاز کرد که مجری دانشگاههای علوم پزشکی برای تامین و ارتقاء سلامت مردم، امنیت غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی جامعه است.
بر اساس قانون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی درج نشان سازمان غذا و دارو و شماره پروانه بهداشتی ساخت یا واردات یا شناسه نظارت کارگاهی بر روی برچسب مواد و فرآوردههای غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی تولید داخل و وارداتی از نخستین روز سال۱۳۹۱ هجری شمسی اجباری شد. در همین حال نشان ایمنی غذا به شرکتهایی اعطا میشود که کلیه استانداردهای تولید، نگهداری و توزیع را رعایت کرده باشند.
سازمان غذا و دارو این نشان را برای بر روی محصولاتی قرار می دهد که فاکتورهایی سلامتی که این سازمان تعیین کرده است را داشته باشند.
با توجه به مصوبه شماره ۱۲۰۱۹۷/ت ۳۷۹۶۹ مورخ ۲۸/ ۷/۸۶ هیات وزیران و پنجمین مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اهداف عالیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در حفظ سلامت مصرفکنندگان و تامین غذای ایمن و سالم در تمام مراحل زنجیره غذایی و به استناد رأی مورخ ۱۴/۱۲/۹۲ کمیته عالی اعطای نشان ایمنی و سلامت،
به پاس تلاش و کوشش شرکتها در دستیابی به اهداف سلامتمحور این وزارتخانه، نشان ایمنی و سلامت از سوی سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به فرآورده تولیدی شرکتهایی که مشمول موارد فوقالذکر میشوند، اعطاء میشود در واقع نشان سیب سلامت به تمام صنایع تولیدی در کشورکه دارای پروانه ساخت از وزارت بهداشت هستند
و این پروانه به معنای آن است که از حداقل کیفیت و استانداردهای جهانی برخوردار هستند در کل شرکتهایی که توانایی دستیابی به استانداردهای بالا را دارند، موفق به اخذ سیب سلامت بهداشت می شوند.
نشان سیب سلامت به چه محصولاتی داده می شود: